dissabte, 24 de desembre del 2011

Any rere any...


Permeteu-me primer desitjar-vos un Bon Nadal i un cap d'any millor que els viscuts fins ara. 


Any rere any tothom per aquestes dates ens felicitam i ens encoratjam per emprendre l’aventura d’un nou any. I així ho hem de fer, supòs. Aquest però és un Nadal especial per la majoria de gent, un any on tots tenim l’incertesa del demà, que passarà demà? I és que ens havíem avesat al viure cada dia i a no pensar en el demà.  

M'agradaria que aquest any que està apunt de començar el mirem amb uns altres ulls, uns ulls que volen fer front a aqueixa crisi -més aviat de valors, que no econòmica- i que entre tots poguem trobar unes solucions properes i reals que facilitin, sobretot, la vida als més menuts, a les seves famílies, als nostres familiars i amics, als veïnats, a tothom  i, sense deixar d'esser egoistes, al nostre futur com a persones adultes i més grans que som i serem.

Us desig, amb ganes, il·lusió i emoció, que estigueu bé, molt bé; que pogueu estar a prop de les persones més estimades i que no perdeu mai ni la il·lusió ni l'alegria, dues eines que fan que el dia a dia sigui més fàcil o menys difícil, com vulgueu.

Molts i molts anys i no deixeu que la "crisi" (criatura estranya) us tapi els ulls. Segur que la imaginació de cada un de nosaltres podrà canviar aquest món ara estrany.

besada i besades per totes i tots.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada