dilluns, 14 de novembre del 2011

Una caminada per les muntanyes solleriques.

Sovint els diumenges són els dies que podem anar a estirar les cames. Aquest passat ho ferem, pujarem amb el cotxe fins a les barreres del Pla de Son Torrella i caminarem fins a les faldes del Puig de l'Ofre per baixar pel camí vell del Barranc de Biniaraix.
Verem voltors i corbs, i els colors vermellosos de les fulles dels rotabocs que ja s'escampaven per tot. 

Fulla caiguda d'un rotaboc (Acer opallus sp. granatense) sobre un coixinet de monja. Durant el temps de tardor, les fulles van tornant vermelloses i fan que els penyalstenguin un altre interès.

 

També poguerem observar alguns mèns nascuts dins l'octubre que feien cames darrera les seves mares. El cel es va anar tapant i va ploure una estona fins que arribarem al Salts dels Cans. Baixarem fins el Gorg de Can Catí i enfilarem cap el camí vell del Barranc: una altra visió d'aquest indret tan fantàstic.

 

3 comentaris:

  1. Ei! Pot estar molt bé! M'agradaria tenir una bona càmara per captar imatges de tot el que disfrut i veig, però ara per ara, no en tenc, així que gaudiré amb les teves!

    ResponElimina
  2. Enhorabona Pere. M'encanta aquesta iniciativa. Esper que no te'n cansis i ens vagis ensenyant com es fan les bones fotografies...

    ResponElimina