dissabte, 31 de desembre del 2016

Fent passes per Llucmajor

Les imatges que acompanyen aquest breu escrit fa una estona llarga -gairebé més d'un any- que estan fetes i esperaven sortir qualque dia fora de la carpeta virtual per ser contemplades per tots vosaltres. Les vaig fer a Llucmajor un dissabte dematí de l'any passat mentre acompanyava les persones que conformen el club de lectura de la nostra biblioteca municipal de Sóller. L'objectiu de l'activitat era el de conèixer el Llucmajor físic que va viure el personatge de la novel·la titulada Miracle a Llucmajor escrita per l'escriptor Sebastià Alzamora.

Na Carme i na Magdalena, les nostres bibliotecàries, es posaren en contacte amb el bibliotecari de Llucmajor i tot d'una, tengueren l'eixida muntada.

Va ser un dematí ben entretingut on, entre façanes, finestres, portals i carrers poguérem imaginar aquell pagès jove, en Pere de Son Gall, que tenia el desig de volar i recordar l'entramat de la història: el projecte del cometa giroavió, la Lliga del Bon Mot i les tres dames, l'amor incondicional de na Maria Boscana, els personatges del capellà i del batle... i tot un teixit de personatges i aventures que fan de la novel·la una comèdia divertida, emotiva i molt entretinguda.


Vet aquí unes imatges...
















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada