dimecres, 29 de febrer del 2012

Per parar-hi l'orella


BOC, una manera original d’entendre i de fer MÚSICA
El passat dissabte, i al teatre de Lloseta, BOC ens va oferir un concert original, fresc, amb molta força i molt agradable.
Jo no els havia escoltat mai, bé una cançó o dues, però no hi havia reparat l’atenció necessària que es mereixen, ara em sap greu. Va ser en Tomeu “Piu” qui em va fer parar-hi l’orella i, la veritat, val molt la pena. Ell fa, relativament, poc temps que sona amb ells i, amb el seu llaüt i les guitarres elèctriques, ja s’hi ha fet el seu racó.
Sembla que el grup neix al 2009 amb la intenció de fer i oferir una música arrelada a la nostra terra mesclant diferents estils i sonant diferents instruments, tradicionals i més moderns: xeremies, tamborinos, flabiols, guitarres, llaüt... Els components són joves que ja tenien una trajectòria musical dins l’illa i el que realment els uneix és el fet de “passar-s’ho bé fent música”. I així ho varem poder comprovar amb el directe que ens varen oferir al teatre de Lloseta que va ser genial. La complicitat entre els components, l’escenari, els instruments... fou bestial. I el públic va disfrutar de lo millor.
Vet aquí algunes imatges:

 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada