dijous, 9 de març del 2017

de Valldemossa a Bunyola passant per Pastoritx

Un passat i ventós diumenge del ja comsumit febrer ens aventuràrem en anar d'excursió. El camí que havíem de fer era el d'anar des de Valldemossa fins a Bunyola trepitjant terres de la finca de Pastoritx.

El diumenge començà bé, tot i que havien anunciat vent i possibilitat de pluja. Nosaltres però ens engrescàrem en fer les passes. Tot es veia verd i esplendorós després de les abundants pluges del desembre i gener. L'aigua corria pels eixugadors i voreres de camins.

Arribats a Pastoritx, férem aturada i berenàrem per després enfilar-nos cap un comellar que començà empinat fins arribar al més alt, prop del Puig de Sant Pere de més de 800 metres. Hi pujàrem per Sa Coma de Ses Sitges fins al Coll de Pastoritx per després enfilar el destí cap a la finca de Muntanya per les crestes del Puig de Santt Pere i es Puig de Sa Font.


Va arribar a ser una jornada dura pel desnivell i per les fortes ràfegues de vent. Els núvols hi foren present però poques gotes caigueren. Això sí, el Sol i els niguls jugaven amb els raigs de llum.

Vegeu un grapat d'imatges de l'excursió:































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada