dimarts, 15 d’agost del 2017

Un mar de camps [capítol I]


Entre Mallorca i Salamanca hi ha dos mars, un d'aigua salada -la nostra estimada Mediterrània- i l'altre de mosaics de terres i sementers sembrats o segats que dibuixen un paisatge des de l'aire com ens mostren aquestes imatges.

Aquesta entrada vol servir com a un petit índex d'un viatge -com acompanyant- d'una coral arrelada al nostre poble, la Pro Música Chorus de Sóller que anà a oferir uns concerts a terres del continent, a La Alberca i a Salamanca.

El primer dia travessàrem els dos mars. El segon dia, un tastet matiner a La Alberca per enfilar-nos després amb bus a la Peña de Francia des d'on poguérem veure la geografia que ens acompanyaria durant la nostra estada per aquestes terres. També pegàrem un bot a conèixer un poblet anomenat San MArtín del Castañar.

El tercer dia, dematí lliure que aprofitàrem per anar a fer una petita passejada per un bosc de coníferes i descobrir els secrets de la Sierra de Francia i Las Batuecas al centre d'interpretació de La Alberca. L'horabaixa va servir per fer un petit tastet de Salamanca aprofitant el concert que la coral havia de fer a l'església de La Purísima de la ciutat.

Un quart dia per descobrír dos poblets més acompanyats d'un guia de luxe, el batle de La Alberca. Una passada!

El cinquè dia visitàrem Ciudad Rodrigo i el sisè una excursió original on natura, història i etnologia es donaven la mà.

El setè dia va servir per dir adéu a una setmana plena d'experiències, petits concerts i, sobretot, de nous vincles d'amistat. 





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada